Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


ZORÁN koncert

ZORÁN koncert

A Kossuth-és Liszt-díjas énekes – zeneszerző és kiváló zenésztársai nyitják meg a Szegedi Szabadtéri Játékok 2023-as újszegedi koncertsorozatát június 28-án!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 28. szerda, 21:00

Zorán koncert

Zorán. Egy név, amely önmagáért beszél. Egy név, amelyhez mélyre hatoló, nosztalgikus, mosolyra fakasztó dallamok sokasága fűződik, és amely garancia a felemelő hangulatra és a feledhetetlen zenei élményre. Effajta élményben lehet része az Újszegedi Szabadtéri Színpad közönségének idén nyáron, ugyanis a Kossuth-és Liszt-díjas énekes – zeneszerző és kiváló zenésztársai nyitják meg a Szegedi Szabadtéri Játékok 2023-as újszegedi koncertsorozatát június 28-án!

Ajánlatunk


Új hullám söpör végig az Újszegedi Szabadtéri Színpadon – a Szabadtérire érkezik a Nouvelle Vague!

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Minden az első Ki mit tud?-dal kezdődött, ahol a „két Gézengúz" egyikeként megnyerte a tévénézők szívét; majd 60 év, csaknem…

Budapest, Kolozsvár, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva báltermeibe és egzotikus zugaiba invitálja nézőit az Újszegedi Szabadtéri Színpad operettgálája. A kétórás…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!