Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


Rendőrség, avagy a helyzet egyre hülyébb

Rendőrség, avagy a helyzet egyre hülyébb

A világhírű kortárs lengyel drámaíró, Mrożek abszurd komédiáját rendezte Herczeg T. Tamás a REÖK-ben. A Rendőrség, avagy a helyzet egyre hülyébb különleges humora és napjainkkal is könnyen összekapcsolható története gyorsan Mrożek egyik legnépszerűbb darabjává tette a komédiát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 2. hétfő, 19:00

A Reök-palota stúdiószínpadán Kancsár József, Balog József, Farkas Andrea és Kosztolányi József mutatja be a hétköznapi logikának sokszor ellentmondó, de rendkívül hatásos és izgalmas produkciót - a hangulatot fokozza Szirtes Edina "Mókus" zenéje, valamint Tóth Kázmér látványvilága és Bianca Imelda Jeremias jelmezei!

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
A Reök-palota jegyirodájában diákigazolvány felmutatásával kedvezményes belépőjegy váltható.

Ajánlatunk


Budapest, Kolozsvár, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva báltermeibe és egzotikus zugaiba invitálja nézőit az Újszegedi Szabadtéri Színpad operettgálája. A kétórás zenés utazáson a világ egyik legismertebb magyarja, Kálmán Imre hihetetlen életművének legnépszerűbb darabjaiból hangzanak el részletek a Kossuth-díjas, Érdemes Művész, Kerényi Miklós Gábor rendezésében.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Halász Judit érkezik az Újszegedi Szabadtéri Színpadra! Kicsik és nagyok kedvence, aki színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként, magyar költők verseit énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek: immár generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” –…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!