Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



Valódi zenei kuriózum, a világhírű magyar zongoravirtuóz, Péter Bence nagykoncertje érkezik júniusban a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri színpadára! Az egykori csodagyerek mára a világ egyik legnevesebb zongoristája, zeneszerzője, akit sokan zseniális pop-, rock-feldolgozásairól ismernek, amelyekkel egy csapásra meghódította a nagyközönséget.

Semmihez sem fogható, lendületes és kifejező játékstílusa átlépi a klasszikus és a popzene között feszülő határokat, merőben új szintre emelve a zongoramuzsikát, megszólítva időseket és fiatalokat, a hagyományos hangzás rajongóit és táncoslábú zenekedvelőket egyaránt. 

4 kontinens több, mint 45 országának jeles színpadai után Péter Bence ezúttal a Szegedi Szabadtéri Játékok 4000 nézője előtt ül a klaviatúrához június 28-án. S bár egyedi kifejezésmódja képes egyetlen zongorát egy egész nagyzenekarrá változtatni, a Péter Bence Live koncert alkalmával nem teljesen egyedül lép hazánk legnagyobb szabadtéri színpadára: a Szegedi Szimfonikus Zenekar kiváló művészei is közreműködnek majd a közönséget elkápráztató zenei élmény létrehozásában!

Ajánló


közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar

A hazai dzsesszvilág legelismertebb képviselői, kitűnő szólóművészek és három fenomenális zenekar áll össze az Újszegedi Szabadtérin, hogy egy bombasztikus koncerten…

Budapest, Kolozsvár, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva báltermeibe és egzotikus zugaiba invitálja nézőit az Újszegedi Szabadtéri Színpad operettgálája. A kétórás…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!