Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


OMEGA "NAPLEMENTE" EMLÉKKONCERT

OMEGA "NAPLEMENTE" EMLÉKKONCERT

2023 augusztus 2-án az Omega „Naplemente” emlékkoncerten idézzük fel az emblematikus zenekar legkedveltebb slágereit és egyedülálló zenei világát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 2. szerda, 21:00

Omega „Naplemente” emlékkoncert
koncert

Fellépők:
Király Linda, Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel kórus; Szabó Győző, Lepés Gábor (Lepe),
Feke Pál; Debreczeni Ferenc (Ciki), Omega Testamentum Zenekar, Omega Szimfonik Zenekar

A feledhetetlen Omega-dallamok újra birtokba veszik az újszegedi színpadot 2023 nyarán. Augusztus 2-án az Omega „Naplemente” emlékkoncerten idézzük fel az emblematikus zenekar legkedveltebb slágereit és egyedülálló zenei világát. Debreczeni Ferenc „Ciki”, az Omega Testamentum Zenekar és az Omega Szimfonik Zenekar mellett olyan neves fellépők szólaltatják meg – olykor egészen újszerű hangszerelésben - a népszerű dalokat, mint Király Linda, Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel kórus, Szabó Győző, Lepés Gábor „Lepe” és Feke Pál.

Nosztalgiázzon velük a Szabadtéri Játékokon!

Ajánlatunk


A magyar rock'n'roll legnépszerűbb slágerei hozzák lázba az újszegedi nézőket júliusban! Fergeteges parti, látványos koncert-show, és egyúttal tisztelgés a Hungária együttes és Fenyő Miklós életműve előtt – ez a Csókkirály – a Show!

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Pozitív hangvételű és elgondolkodtató dalok, kirobbanóan energikus előadásmód, díjnyertes lemezek, slágerek sora és egy csapat, amelynek az őszinte örömzenélés valósággal…

Csalárdság, fordulatok, viszonzott és viszonzatlan érzelmek, könnyelmű és állhatatos szerelmesek: az olasz bel canto mester, Gaetano Donizetti egyik legnépszerűbb vígoperáját…

Új hullám söpör végig az Újszegedi Szabadtéri Színpadon – a Szabadtérire érkezik a Nouvelle Vague!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!