Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


Mamma Mia!

Mamma Mia!

Július 8-án visszatér a Dóm tér legsikeresebb musicalje, a Mamma Mia!, amely a 2014-es bemutatót követő sikerszéria után újabb 4 estén át ígér felejthetetlen nyáresti élményt az ABBA dalok szerelmeseinek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 16. szombat, 21:00

Mamma Mia!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban, vagyis önálló rendezői koncepcióval, díszlettel, jelmezzel és koreográfiával állítsa színpadra a Mamma Mia! című musicalt. A bemutató 2014. augusztus 15-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptember 26-27-28-án pedig a Madách Színházban volt.Szegeden az első nyáron 7 teltházas előadáson aratott sikert a Mamma Mia! című musical Szirtes Tamás rendezésében, a Madách Színház művészeinek előadásában. A Szegedi Szabadtéri Játékok történetében példátlan sikert könyvelhet el az előadás: a következő három évben még tízszer láthatta a szegedi közönség a világhírű ABBA-musicalt.2022-ben a Szegedi Szabadtérin elért rekordját is megdönteni készül a Madách Színház Mamma Mia!-előadása és visszatér a napfény városába, Szegeden korábban még nem látott szereposztással!

Ajánlatunk


Új hullám söpör végig az Újszegedi Szabadtéri Színpadon – a Szabadtérire érkezik a Nouvelle Vague!

közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Csalárdság, fordulatok, viszonzott és viszonzatlan érzelmek, könnyelmű és állhatatos szerelmesek: az olasz bel canto mester, Gaetano Donizetti egyik legnépszerűbb vígoperáját hallgathatja meg az Újszegedi Szabadtéri Színpad közönsége.

Ajánló


Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” –…

A magyar rock'n'roll legnépszerűbb slágerei hozzák lázba az újszegedi nézőket júliusban! Fergeteges parti, látványos koncert-show, és egyúttal tisztelgés a Hungária…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!