Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


HOLDVILÁGOS ÉJSZAKÁN operett - opera gála

HOLDVILÁGOS ÉJSZAKÁN operett - opera gála

2023. július 07. 21.00
esőnap: 2023. július 08.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 7. péntek, 21:00

Holdvilágos éjszakán
operett-opera gála
a Szegedi Szabadtéri Játékok bemutatója

A Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri előadássorozata július 7-én veszi kezdetét, a Szabadtéri Játékok saját bemutatójaként színre kerülő exkluzív operett- és opera gálával. A Holdvilágos éjszakán című, nagyszabású esten színpadra kerülnek a magyar és nemzetközi operairodalom legszebb áriái és a közönség kedvenc operettslágerei. A csodaszép dallamok a szegedi nézők számára ismerős és világszerte elismert énekművészek előadásában szólalnak meg.

Ajánlatunk


Csalárdság, fordulatok, viszonzott és viszonzatlan érzelmek, könnyelmű és állhatatos szerelmesek: az olasz bel canto mester, Gaetano Donizetti egyik legnépszerűbb vígoperáját hallgathatja meg az Újszegedi Szabadtéri Színpad közönsége.

Budapest, Kolozsvár, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva báltermeibe és egzotikus zugaiba invitálja nézőit az Újszegedi Szabadtéri Színpad operettgálája. A kétórás zenés utazáson a világ egyik legismertebb magyarja, Kálmán Imre hihetetlen életművének legnépszerűbb darabjaiból hangzanak el részletek a Kossuth-díjas, Érdemes Művész, Kerényi Miklós Gábor rendezésében.

Bess Wohl Tony-díjra jelölt darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről.

Ajánló


Minden az első Ki mit tud?-dal kezdődött, ahol a „két Gézengúz" egyikeként megnyerte a tévénézők szívét; majd 60 év, csaknem…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!