Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


Hegedűs a háztetőn

Hegedűs a háztetőn

Idén szeptemberben mutatja be a Zikkurat Ügynökség minden idők egyik legkedveltebb musicaljét, a Hegedűs a háztetőn című darabot, Alföldi Róbert rendezésében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 7. szombat, 21:00

2018 nyarán a Szegedi Szabadtérire érkezik Tevje, a tejesember és Anatevka polgárainak története, így végre a szegedi nézők is dúdolhatják a Ha én gazdag lennék című slágert. A Hegedűs a háztetőn ugyanis most szerepel először a jövőre 87 éves fesztivál műsorán.

A főbb szerepekben Stohl Andrást, Tóth Gabit, Jordán Tamást, Csákányi Esztert, Hevér Gábort és Éder Enikőt láthatják a nézők.

Ajánlatunk


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Minden az első Ki mit tud?-dal kezdődött, ahol a „két Gézengúz" egyikeként megnyerte a tévénézők szívét; majd 60 év, csaknem 100 itthon és több, mint 20 külföldön kiadott lemez, megszámlálhatatlan emlékezetes sláger, zenei együttműködés, állandó alkotótársával, Bródy Jánossal közös dal, megzenésített vers után Koncz Zsuzsa még mindig a magyar beat- és klasszikus rockzene megkerülhetetlen ikonja.

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Ajánló


Új hullám söpör végig az Újszegedi Szabadtéri Színpadon – a Szabadtérire érkezik a Nouvelle Vague!

Pozitív hangvételű és elgondolkodtató dalok, kirobbanóan energikus előadásmód, díjnyertes lemezek, slágerek sora és egy csapat, amelynek az őszinte örömzenélés valósággal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!