Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


Gyöngyhajú lány balladája

Gyöngyhajú lány balladája

Az Omega és a nagyívű szerelmi történetek rajongói örömére augusztus 6-án a Gyöngyhajú Lány Balladája című, látványos ExperiDance musical érkezik, kiváló táncművészek és neves hazai énekes színészek előadásában, az újszegedi színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 6. szombat, 21:00

Ajánlatunk


Csalárdság, fordulatok, viszonzott és viszonzatlan érzelmek, könnyelmű és állhatatos szerelmesek: az olasz bel canto mester, Gaetano Donizetti egyik legnépszerűbb vígoperáját hallgathatja meg az Újszegedi Szabadtéri Színpad közönsége.

Budapest, Kolozsvár, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva báltermeibe és egzotikus zugaiba invitálja nézőit az Újszegedi Szabadtéri Színpad operettgálája. A kétórás zenés utazáson a világ egyik legismertebb magyarja, Kálmán Imre hihetetlen életművének legnépszerűbb darabjaiból hangzanak el részletek a Kossuth-díjas, Érdemes Művész, Kerényi Miklós Gábor rendezésében.

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

Ajánló


Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Mesebeli táncmulatság várja a közönséget június 16-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon! A Tiszavirág Néptáncegyüttes pergő lendületű estjén, A mi mesénk…

Minden az első Ki mit tud?-dal kezdődött, ahol a „két Gézengúz" egyikeként megnyerte a tévénézők szívét; majd 60 év, csaknem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!