Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


Giuseppe Verdi: Traviata

Giuseppe Verdi: Traviata

Igazi slágeroperát láthat a közönség az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 17. szombat, 21:00

Giuseppe Verdi egyik leghíresebb műve, a Traviata egy szívszorító történet, melyben a fülledt hangulatú, mámoros párizsi estéket habzsoló Violetta találkozik, majd szerelembe esik a nemes családból származó Alfredóval. A váratlan románc azonban hamar véget ér, mikor Violetta – a férfi apjának kérésére – rossz híre miatt inkább lemond szerelméről, hogy a család becsületén ne essen folt. A megpróbáltatásokkal teli szerelmi történet július 16-án és 17-én látható az Újszegedi Szabadtéri Színpadon, a Liget fáinak ölelésében.

Ajánlatunk


Bess Wohl Tony-díjra jelölt darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről.

A hazai dzsesszvilág legelismertebb képviselői, kitűnő szólóművészek és három fenomenális zenekar áll össze az Újszegedi Szabadtérin, hogy egy bombasztikus koncerten mutassa meg a szegedi nézőknek, hogyan szól a magyar dixie!

közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Ajánló


„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” –…

A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása…

Mesebeli táncmulatság várja a közönséget június 16-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon! A Tiszavirág Néptáncegyüttes pergő lendületű estjén, A mi mesénk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!