Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


ELISABETH

ELISABETH

2023. július 14., 15., 16. 21.00
esőnapok: 2023. július 17., 18.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 16. vasárnap, 21:00

Michael Kunze - Lévay Sylvester: Elisabeth
musical
a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház vendégjátéka

Michael Kunze és Lévay Sylvester régen várt musicalje, az Elisabeth érkezik három estére a Szabadtéri Játékokra! Az Erzsébet császárné életét színpadra álmodó, nagyívű előadás hazai ősbemutatójára 1996-ban éppen a Dóm téren került sor, és azonnal a szegedi közönség egyik legkedvesebb zenés darabjává vált. Szerelem és szabadságvágy története, amelyben a Halál maga is tevékeny szereplővé lép elő, ezúttal a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház vendégelőadásában, Szente Vajk kiváló rendezésében kel életre a Szegedi Szabadtéri Játékok nagyszínpadán.

Eredeti produkció: Vereinigte Bühnen Wien
Színpadi jogok világszerte: VBW International GmbH
Linke Wienzeile 6, 1060 Bécs, Ausztria

Magyar jogtulajdonos: Pentaton Művész- és Koncertügynökség

Ajánlatunk


Minden az első Ki mit tud?-dal kezdődött, ahol a „két Gézengúz" egyikeként megnyerte a tévénézők szívét; majd 60 év, csaknem 100 itthon és több, mint 20 külföldön kiadott lemez, megszámlálhatatlan emlékezetes sláger, zenei együttműködés, állandó alkotótársával, Bródy Jánossal közös dal, megzenésített vers után Koncz Zsuzsa még mindig a magyar beat- és klasszikus rockzene megkerülhetetlen ikonja.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Ajánló


közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Bess Wohl Tony-díjra jelölt darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről.

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!