Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


Demjén - Ezzel még tartozom

Demjén - Ezzel még tartozom

A legendás énekes és zenekara most a Szegedi Szabadtéri Játékok nézőinek nyújt át egy fergeteges válogatást legjobb dalaiból, július 5-én, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 5. szerda, 21:00

Demjén – Ezzel még tartozom
koncert

Több mint nyolcszáz dal, hárommillió eladott lemez és rengeteg emlékezetes koncert…Demjén Ferenc Kossuth-díjas énekes, szövegíró, dalszerző az 1960-as évek óta megkerülhetetlen alakja a hazai könnyűzenének. A Bergendy, a V’Moto-Rock legnépszerűbb slágerei mellett számtalan szólólemez fülbemászó dalai élnek generációk emlékezetében. A legendás énekes és zenekara most a Szegedi Szabadtéri Játékok nézőinek nyújt át egy fergeteges válogatást legjobb dalaiból, július 5-én, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Ajánlatunk


Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház látványos előadása kiváló művészek szavain, énekén, színpadi produkcióján keresztül mutatja be a történelmi pillanatot, „a szerelem szentjének” sorsát és korát, amely ma is szívhez szóló tanulságokkal szolgál.

Budapest, Kolozsvár, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva báltermeibe és egzotikus zugaiba invitálja nézőit az Újszegedi Szabadtéri Színpad operettgálája. A kétórás zenés utazáson a világ egyik legismertebb magyarja, Kálmán Imre hihetetlen életművének legnépszerűbb darabjaiból hangzanak el részletek a Kossuth-díjas, Érdemes Művész, Kerényi Miklós Gábor rendezésében.

Mesebeli táncmulatság várja a közönséget június 16-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon! A Tiszavirág Néptáncegyüttes pergő lendületű estjén, A mi mesénk című gálaműsorban a deszki székhelyű, kiváló egyesület mind a tíz csoportja színpadra lép az újszegedi ligetben.

Ajánló


közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar

A magyar rock'n'roll legnépszerűbb slágerei hozzák lázba az újszegedi nézőket júliusban! Fergeteges parti, látványos koncert-show, és egyúttal tisztelgés a Hungária…

Pozitív hangvételű és elgondolkodtató dalok, kirobbanóan energikus előadásmód, díjnyertes lemezek, slágerek sora és egy csapat, amelynek az őszinte örömzenélés valósággal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!