Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


A kékszakállú herceg vára

A kékszakállú herceg vára

Bartók klasszikus művét, A kékszakállú herceg vára című előadást tekinthetik meg a nézők az Újszegedi Szabadtéri Színpadon, amely az erdélyi származású, UNITER-díjas Zakariás Zalán rendezésében, Bocskor-Salló Lóránt művészeti vezetése mellett jött létre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 4. péntek, 21:00

A COOPERA BEMUTATJA:
Bartók Béla-Balázs Béla
A KÉKSZAKÁLLÚ HERCEG VÁRA
opera egy felvonásban

Az operaelőadás arra tesz kísérletet, hogy a férfi és női lélek önállóan is érvényes sajátosságait, és azok komplex kapcsolatát bemutassa, feltárja és értelmezze. A szerző születésének 140. évfordulójára készült produkcióban a két főszerepet a Magyar Állami Operaház magánénekese, a 2022/2023-as évad Kamaraénekese, Szántó Andrea mezzoszoprán és a Liszt-díjas, érdemes művész Molnár Levente bariton alakítja. A nemek kapcsolatának szimbolikáját mélyíti az előadásban, hogy a szólisták zenei kíséretét egy férfi és egy női művész szólaltja meg, két hangszeren, a szegedi előadás közreműködői Várhalmi Vera és Szüts Apor zongoraművészek lesznek. A nem mindennapi látványvilággal bíró produkcióban klasszikus értelemben vett díszlet helyett erős, a szerző által megfogalmazott jelrendszerekre épülő vizuális világ szolgálja és formálja egésszé a zene szövetét. Az előadás az NKA támogatásával jött létre.

A kékszakállú herceg vára című produkciót az érdeklődők megtekinthetik az előre nem látható
akadályokból kifolyólag elmaradó A varázsfuvolára megváltott belépőikkel. Az új előadás, egyfelvonásos lévén, technikai akadályok vagy rossz idő esetén a 35. percénél vagy annál későbbi félbe szakadás után tekinthető megtartottnak. Az új jegyvásárlók biztosíthatják ülőhelyüket a Fesztivál Jegyirodában vagy a Szabadtéri Játékok weboldalán: https://szegediszabadteri.jegy.hu/

Szereposztás:
A kékszakállú herceg .......................................MOLNÁR LEVENTE
Judit .................................................................SZÁNTÓ ANDREA

Zongorán közreműködik VÁRHALMI VERA, SZÜTS APOR

Díszlet, jelmez, látvány CSÍKI CSABA
Zene BARTÓK BÉLA
Szövegíró BALÁZS BÉLA
Zenei vezető SZÜTS APOR
Vizuál 4K MEDIA STUDIO

Rendezőasszisztens EPERJESI ANIKÓ
Művészeti vezető BOCSKOR-SALLÓ LÓRÁNT
Rendező ZAKARIÁS ZALÁN
Producer DR. VADÁSZ DÁNIEL

Ajánlatunk


A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása – ám az előismeret nem kötelező, hiszen a két ügyeskedő háziorvos – Szente Vajk és Nagy Sándor kiváló kettőse - legújabb szertelen kalandjai garantáltan kacagásra késztetnek mindenkit!

Mesebeli táncmulatság várja a közönséget június 16-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon! A Tiszavirág Néptáncegyüttes pergő lendületű estjén, A mi mesénk című gálaműsorban a deszki székhelyű, kiváló egyesület mind a tíz csoportja színpadra lép az újszegedi ligetben.

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház látványos előadása kiváló művészek szavain, énekén, színpadi produkcióján keresztül mutatja be a történelmi pillanatot, „a szerelem szentjének” sorsát és korát, amely ma is szívhez szóló tanulságokkal szolgál.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Minden az első Ki mit tud?-dal kezdődött, ahol a „két Gézengúz" egyikeként megnyerte a tévénézők szívét; majd 60 év, csaknem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!