Jegyvásárlás Bérletvásárlás

Jegyvásárlás

művész


Kristofori Ferenc

Kristofori Ferenc

Született: 1989 (Szeged)

Magánénekes (tenor).

A debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában végzett orgona és magánének szakon, majd magánének tanulmányait Budapesten folytatta. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Nádor Magdánál és Fried Péternél tanult operaének szakon. Több országos énekversenyen eredményesen vett részt, az ország sokféle pontján és a külhoni közönség előtt már…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Magánénekes (tenor).

A debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában végzett orgona és magánének szakon, majd magánének tanulmányait Budapesten folytatta. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Nádor Magdánál és Fried Péternél tanult operaének szakon. Több országos énekversenyen eredményesen vett részt, az ország sokféle pontján és a külhoni közönség előtt már diákként színpadra állt.

2010-ben Rossini A sevillai borbély c. operájában, melyet Fehér András rendezett, a Csendőr és Zenész szerepében lépett először színpadra. 2013 és 2015 között az Almási-Tóth András rendezésében színpadra kerülő A varázsfuvola Mozart operában rendszeresen alakította Monostatos szerepét a Zeneakadémián. 2016-ban B. Britten Szentivánéji álom c. operájában Szabó Máté rendezésében Flute/Thisbe szerepét alakította a Zeneakadémián megrendezésre kerülő operaházi produkcióban. 2017-ben mutatkozott be az Erkel Színház színpadán Mozart/Hábetler András Figaro 2.0 darabjában, Basilio szerepében.

A hugenották

A hugenották

Magyar Állami Operaház
  • Bois-Rosé, hugenotta katona
A végzet órái

A végzet órái

Óvóhely Kultúrbunker
  • Megzenésítette és előadja
Gioconda

Gioconda

Magyar Állami Operaház
  • Isèpo, írnok

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!