Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


Hegedűs a háztetőn

Hegedűs a háztetőn

Idén szeptemberben mutatja be a Zikkurat Ügynökség minden idők egyik legkedveltebb musicaljét, a Hegedűs a háztetőn című darabot, Alföldi Róbert rendezésében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 7. szombat, 21:00

2018 nyarán a Szegedi Szabadtérire érkezik Tevje, a tejesember és Anatevka polgárainak története, így végre a szegedi nézők is dúdolhatják a Ha én gazdag lennék című slágert. A Hegedűs a háztetőn ugyanis most szerepel először a jövőre 87 éves fesztivál műsorán.

A főbb szerepekben Stohl Andrást, Tóth Gabit, Jordán Tamást, Csákányi Esztert, Hevér Gábort és Éder Enikőt láthatják a nézők.

Ajánlatunk


Minden az első Ki mit tud?-dal kezdődött, ahol a „két Gézengúz" egyikeként megnyerte a tévénézők szívét; majd 60 év, csaknem 100 itthon és több, mint 20 külföldön kiadott lemez, megszámlálhatatlan emlékezetes sláger, zenei együttműködés, állandó alkotótársával, Bródy Jánossal közös dal, megzenésített vers után Koncz Zsuzsa még mindig a magyar beat- és klasszikus rockzene megkerülhetetlen ikonja.

A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása – ám az előismeret nem kötelező, hiszen a két ügyeskedő háziorvos – Szente Vajk és Nagy Sándor kiváló kettőse - legújabb szertelen kalandjai garantáltan kacagásra késztetnek mindenkit!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében,…

A hazai dzsesszvilág legelismertebb képviselői, kitűnő szólóművészek és három fenomenális zenekar áll össze az Újszegedi Szabadtérin, hogy egy bombasztikus koncerten…

Pozitív hangvételű és elgondolkodtató dalok, kirobbanóan energikus előadásmód, díjnyertes lemezek, slágerek sora és egy csapat, amelynek az őszinte örömzenélés valósággal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!