Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


Én és a kisöcsém
2

Én és a kisöcsém

A Budapesti Operettszínházból érkezik az Én és a kisöcsém c. produkció, Eisemann Mihály operettjét július 15-én és 16-án láthatja a közönség.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. július 16. szombat, 21:00

Az elmúlt évadban operett nem szerepelt a Szabadtéri repertoárján, 2016-ban a menedzsment szeretett volna egy klasszikus, a műfaj hagyományainak maradéktalanul megfelelő, fergeteges humorú produkcióval kedvezni a nézőknek. A magyar színházak visszatérő sikerdarabja most új hangszerelésben, parádés szereposztással kerül színpadra. A Velence színpompás kulisszái közt játszódó történet megannyi fülbemászó, örökzöld dallammal gazdagította az operett-irodalmat: felcsendül a Dóm téren a címadó zenén kívül „Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon...”, a „Pá kis aranyom, pá...” és a  „Mia bella Signorina”.

További előadások a Dóm Téren:

- A bolygó hollandi: https://www.jegy.hu/program/a-bolygo-hollandi-62147

- Drakula utolsó tánca: https://www.jegy.hu/program/drakula-utolso-tanca-62155

- MAMMA MIA !: https://www.jegy.hu/program/mamma-mia-56573

- A nyomorultak: https://www.jegy.hu/program/a-nyomorultak-54150

- Ének az esőben: https://www.jegy.hu/program/enek-az-esoben-62414

- Tévedések vígjátéka: https://www.jegy.hu/program/tevedesek-vigjateka-54132

Ajánlatunk


Budapest, Kolozsvár, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva báltermeibe és egzotikus zugaiba invitálja nézőit az Újszegedi Szabadtéri Színpad operettgálája. A kétórás zenés utazáson a világ egyik legismertebb magyarja, Kálmán Imre hihetetlen életművének legnépszerűbb darabjaiból hangzanak el részletek a Kossuth-díjas, Érdemes Művész, Kerényi Miklós Gábor rendezésében.

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház látványos előadása kiváló művészek szavain, énekén, színpadi produkcióján keresztül mutatja be a történelmi pillanatot, „a szerelem szentjének” sorsát és korát, amely ma is szívhez szóló tanulságokkal szolgál.

Ajánló


közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” –…

Csalárdság, fordulatok, viszonzott és viszonzatlan érzelmek, könnyelmű és állhatatos szerelmesek: az olasz bel canto mester, Gaetano Donizetti egyik legnépszerűbb vígoperáját…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!