Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Program


A Notre Dame-i Toronyőr
2

A Notre Dame-i Toronyőr

musical
esőnap: augusztus 14., 15., 21., 22.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 20. vasárnap, 21:00

Victor Hugo gyönyörű nagyregényéből született A Notre Dame-i toronyőr című musical, melyből egyszerre kapunk képet Quasimodo, Esmeralda, Frollo és Phoebus kapitány érzelmeiről és Párizs varázslatos hangulatáról. Fülbemászó Disney-dallamokkal és egy igazán szenvedélyes történettel andalít augusztusban a Szegedi Szabadtéri és a Budapesti Operettszínház bemutatója. Magyarországon még sosem láthatták a nézők a darabot.

Oscar-díjra is jelölt Disney-dalokkal érkezik Szegedre a világsikerű musical, mely szerelemről, hősiességről és elfogadásról szól. A Notre Dame-i toronyőrt még sosem adták elő ilyen körülmények között.

Varázslatos párizsi forgatag fogadja majd a nézőt A Notre Dame-i toronyőr előadásain, a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Victor Hugo regényéből Oscar-díjas csapat, Alan Menken és Stephen Schwartz írt nagysikerű musicalt, mely a világ számos országa után nyáron végre Szegedre érkezik a Dóm téri fesztivál és a Budapesti Operettszínház jóvoltából.

A musicalt még sosem láthatta a hazai közönség. Különleges lesz a szegedi dóm előtt tartott bemutató, hiszen első alkalommal adják elő olyan környezetben, melynek hangulata megidézi a világhírű francia katedrálist is.

A jövő nyár egyik leginkább várt produkciója tökéletes, szívhezszóló karácsonyi ajándék lehet. A Szabadtéri kedvezményes ünnepi bérlettípusai közül ötben is megtalálható a musical, így megválhatjuk a Mamma Mia!-val, a Toscával, a Vízkereszttel és az Ének az esőbennel egy csomagban is.

Az eredeti darab alapjául a Disney-rajzfilm szolgált, melynek dalait szintén jelölték Hollywood híres aranyszobrára. Csodálatos történet tárul a nézők szeme elé, melyben a csúf, púpos, ám csupaszív Quasimodo csak arra vágyik, hogy a Notre Dame tornyaiból a párizsi emberek színes forgatagába kerülhessen, legalább egy napra. Megszökik fogvatartójától, az esperes Frollótól, de a tömegbe leérve végül mindenki kegyetlenül bánik vele. Kivéve a gyönyörű cigánylányt, Esmeraldát, akibe Quasimodo, Frollo és Phoebus is beleszeret. A bonyodalmakból csak a hős púpos képes megtalálni a kiutat.

 

 

Ajánlatunk


Mesebeli táncmulatság várja a közönséget június 16-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon! A Tiszavirág Néptáncegyüttes pergő lendületű estjén, A mi mesénk című gálaműsorban a deszki székhelyű, kiváló egyesület mind a tíz csoportja színpadra lép az újszegedi ligetben.

Minden az első Ki mit tud?-dal kezdődött, ahol a „két Gézengúz" egyikeként megnyerte a tévénézők szívét; majd 60 év, csaknem 100 itthon és több, mint 20 külföldön kiadott lemez, megszámlálhatatlan emlékezetes sláger, zenei együttműködés, állandó alkotótársával, Bródy Jánossal közös dal, megzenésített vers után Koncz Zsuzsa még mindig a magyar beat- és klasszikus rockzene megkerülhetetlen ikonja.

Bess Wohl Tony-díjra jelölt darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről.

Ajánló


A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása…

Pozitív hangvételű és elgondolkodtató dalok, kirobbanóan energikus előadásmód, díjnyertes lemezek, slágerek sora és egy csapat, amelynek az őszinte örömzenélés valósággal…

Budapest, Kolozsvár, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva báltermeibe és egzotikus zugaiba invitálja nézőit az Újszegedi Szabadtéri Színpad operettgálája. A kétórás…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!